Stichting Amonet

Festival Worteldagen 2018

                      thema “Onuitputtelijk" - 18 t/m 21 mei 2018                       

Ga voor alle actuele informatie over Worteldagen 2018 naar www.worteldagen.nl, dé festival-website!

Kleinschalig beeldend locatie theater festival:

Van 18 t/m 21 mei wordt festival Worteldagen voor de 13e keer georganiseerd in Norg, gemeente Noordenveld / Drenthe, met als thema  "onuitputtelijk". Het festivalteam is alweer actief met de voorbereidingen van festival Worteldagen 2018. Evenals voorgaande jaren zullen er ongeveer 50 theaterstudenten van diverse kunstopleidingen uit Groningen, Friesland, Overijssel en Utrecht deelnemen aan festival Worteldagen. Zij arriveren twee weken voor het festival in Norg om op een verassende locatie aan een performance te werken.

Een festival van vier dagen organiseren lijkt niet zo ingewikkeld, maar er komt nog redelijk wat om de hoek kijken, voor het zo ver is. We zijn daarom erg blij met de locatiehouders en vrijwilligers die dit samen met het festivalteam elk jaar weer naar een hoger plan tillen, waardoor het festival steeds meer wordt gewaardeerd en bezocht. Daarom voor de nieuwe bezoekers een tip; reserveer je kaarten, wil je op de bonnefooi langskomen, doe dat vooral op de zaterdag en 's avonds! Vaak zijn de kaarten voor de Pinkster zondag en maandag middag snel uitverkocht.

       


Ook in 2018 zullen we opnieuw samenwerken met basisschool "de Hekakker" om de aankleding en de opening te verzorgen.

Het festival gaat dit jaar weer van start op het Kunsterf Norg aan de Brinkstraat 1 in Norg, waar we op vrijdag 18 mei het 13e jaar zullen inluiden, zowel in en rondom het erf van deze prachtige Saksische boerderij, voorheen een locatie voor meerdere studenten tijdens het Worteldagen festival. Een bijzonder mooie plaats voor een bijzonder festival.
Wij hopen dat de nieuwsgierigheid hiermee is gewekt en we iedereen op deze plek van harte welkom kunnen heten.

Geef je op als vrijwilliger, klik hier voor meer informatie

Geef je op bij vrijwilligers@worteldagen.nl

Lieve allemaal

Deze website www.amonet.nl is de plaatst waar je kan lezen over de activiteiten van stichting Amonet. Met vooral de nieuwe activiteiten in 2018, Folly Art Norg en Podium Twee.  Wil je de actualiteit over  Worteldagen van 2018 weten, ga dan naar www.worteldagen.nl en lees daar alles over dit jaar. Wij hopen jullie terug te zien in een gezond, verdraagzaam, liefdevol en bovenal een vrij en creatief 2018.

Ina en Rob
Stichting Amonet