Stichting Amonet

Festival Worteldagen 2020

                  Worteldagen 2020 - 29 mei t/m 1 juni                 

  met als thema " Tijd "   -   3e Lustrum   -   Pinksterweekend

Ga voor alle actuele informatie over Worteldagen 2020 naar www.worteldagen.nl, dé festival-website!

Kleinschalig beeldend locatie theater festival:

Van 29 mei t/m 1 juni 2020 wordt festival Worteldagen voor de 15e keer georganiseerd in Norg, gemeente Noordenveld / Drenthe, met als thema " Tijd ". Het festivalteam is alweer actief met de voorbereidingen van festival Worteldagen 2020. Evenals voorgaande jaren zullen er ongeveer 50 theaterstudenten van diverse kunstopleidingen uit Groningen, Friesland, Overijssel en Utrecht deelnemen aan festival Worteldagen. Zij arriveren twee weken voor het festival in Norg om op een verassende locatie aan een performance te werken.

Een festival van vier dagen organiseren lijkt niet zo ingewikkeld, maar er komt nog redelijk wat om de hoek kijken, voor het zo ver is. We zijn daarom erg blij met de locatiehouders en vrijwilligers die dit samen met het festivalteam elk jaar weer naar een hoger plan tillen, waardoor het festival steeds meer wordt gewaardeerd en bezocht. Daarom voor de nieuwe bezoekers een tip; reserveer je kaarten, wil je op de bonnefooi langskomen, doe dat vooral op de zaterdag en 's avonds! Vaak zijn de kaarten voor de Pinkster zondag en maandag middag snel uitverkocht.

       

Ook in 2020 zullen we opnieuw samenwerken met basisschool "de Hekakker" om de aankleding en de opening te verzorgen.

Het festival gaat ook dit jaar weer van start op het Kunsterf Norg aan de Brinkstraat 1 in Norg, ( tevens kaartverkoop) waar we op vrijdag 29 mei de 15e Worteldagen zullen inluiden. Zowel in als rondom het erf van deze prachtige Saksische boerderij, voorheen een locatie voor meerdere studenten tijdens het Worteldagen festival. Een bijzonder mooie plaats voor een bijzonder festival.
Wij hopen dat de nieuwsgierigheid hiermee is gewekt en we iedereen op deze plek van harte welkom kunnen heten.

Geef je op als vrijwilliger, klik hier voor meer informatie

Geef je op bij vrijwilligers@worteldagen.nl

Lieve allemaal

Deze website www.amonet.nl is de plaatst waar je kan lezen over de activiteiten van stichting Amonet.   Wil je de actualiteit over  Worteldagen van 2019 weten, ga dan naar www.worteldagen.nl en lees daar alles over dit jaar. Wij hopen jullie terug te zien in een gezond, verdraagzaam, liefdevol en bovenal een vrij en creatief 2020.

Ina en Rob
Stichting Amonet