Stichting Amonet

Vrijwilligers

Vrijwilligers

Voor en na het festival

Op en afbouw van het festival

* Er zijn veel vrijwilligers nodig bij de opbouw van het kampement van Bonhagen, opzetten en bouwen van tenten. Keuken installeren, diverse ruimtes inrichten met meubilair en elektra, schilderen, verhuizen van zaken. Het laden en lossen van materialen en bevoorraden van de keuken. Alle voorkomende werkzaamheden die je maar kunt bedenken om een goed ingericht kampement voor te bereiden.
Vanaf 7 mei komen de studenten naar Norg, ze blijven tot einde van de dag op 22 mei. Vanaf deze periode hebben we koks nodig, hulp bij het koken en uitserveren van maaltijden, bijhouden van de eetgelegenheid, bevoorrading.
* Opzetten van festival “hart”, bij Kunsterf Norg. Dit houdt in dat er decors gemaakt en geplaatst gaan worden. Routes aangeven door middel van borden en wegbewijzering, borden maken, schilderen en plaatsen. Het gebruiksklaar maken van fietsen voor festival bezoekers. Fietsen van kampement naar festivallocatie brengen.

Tijdens het festival

Van 18 t/m21 mei gaat het festival van start, hiervoor hebben we nodig:
* Publieksbegeleiding; hiervoor word je ingewijd door de vrijwilligers coördinatie die je bekend maakt met de routes en hoe je het publiek informeert * bar werkzaamheden * fietsen onderhoud * informatie verstrekking aan publiek over voorstellingen/ routes * kassa werkzaamheden.
Al met al veel te doen, wat je nodig hebt is een dosis enthousiasme, doorzettingsvermogen, creativiteit en dat je als teamplayer in productieteams kunt functioneren. Het leuke is, je bent vanaf het eerste moment betrokken bij het festival en ziet het uitgroeien naar het uiteindelijke doel: een fantastisch gemoedelijk, gezellig en bijzonder uniek festival, waar jij onderdeel van bent.

Wat krijg je hiervoor terug

Wij zijn erg blij met vrijwilligers en willen jullie in ruil daarvoor ook in de watten leggen door:
* een gratis plek op het kampement (wel zelf tent meenemen)
* gratis maaltijden, op de dagen die je werkt
* gratis thee en koffie op het kampement
* gratis naar voorstellingen op de dagen die je werkt
* supergezellig kampement met ’s avonds houtvuur
* contact en netwerk uitbreiding

Geef je op bij vrijwilligers@worteldagen.nl

zie ook: www.worteldagen.nl