Stichting Amonet

het Trammelant - Archief

 

DEEL 1         ‘OP DE HEUVEL’.

het Trammelant - 2009

Amonet blikt terug op een 4-tal geslaagde "theater werkplaats" uitvoeringen op de Vluchtheuvel. De makers van "het Trammelant" waren tevreden, het publiek heeft een bijzondere ervaring gehad, nachtelijke beelden op een verlaten pretpark. Een vervreemdende wandeling in de februari koude.

Bijna 100 bezoekers waren getuige van de laatste stuiptrekkingen in een pretpark. Hoe desolaat kan een jeugd illusie aan duigen spatten.

Helaas zijn er geen foto's of video van het gebeuren, alleen de aanwezigen blijven de primeur van "het Trammelant" koesteren.

Leja, Lars en Emiel bedankt, stichting Amonet

"TRAMMELANT" IN DE VLUCHTHEUVEL

Het Trammelant geeft hun eerste voorstelling: Deel I ‘Op de Heuvel’ in Norg. De locatievoorstelling vindt plaats op het inmiddels verwilderde pretpark ‘de Vluchtheuvel’. Het Trammelant bestaat uit drie mensen, die elk hun specialiteit hebben. Lars Unger denkt in sferen, daarbij is theater zonder muziek voor hem ondenkbaar. Leja Breedveld ziet theater op een compleet andere manier, voor haar is theater een grensloze wereld. Emiel Driesten is een romanticus met een zwak voor verhalen van het volk.  Deze vaardigheden combineren zij in hun ambitie een rauwere vorm van theater te vinden. Deze drie jonge idealisten gaan de komende twee weken (dd 200108) in het voormalige pretpark ‘de Vluchtheuvel’ te Norg voluit werken aan de voorstelling:

"Retour"

Affiche